Vi har kokat ihop några idéer som jag tycker är superkul, sa9-1-1: Lone Starskådespelaren Rob Lowe om idén om ett potentiellt 9-1-1 och 9-1-1: Lone Star crossover-avsnitt i den kommande tv-säsongen 2021 och 2022.

Jag är exalterad över att försöka göra det, fortsatte skådespelaren om crossover-idén i en intervju med The Wrap.

Att jobba på crossover i år var en av mina favoritsaker, tillade skådespelaren.Inte bara för att min son skrev det, sa han. Men det var bara fantastiskt att arbeta med de där skådespelarna från '9-1-1.' De är alla så fantastiska.

Just nu pekar alla tecken på ett definitivt ja när det kommer till frågan om 9-1-1 och 9-1-1: Lone Star kommer att samlas för ett crossover-avsnitt i tv-säsongen 2021 och 2022.

Men med de två showerna som har drastiskt olika premiärdatum, kan crossover-evenemanget komma längre in på höstsäsongen än vad vissa fans skulle vilja.

Från och med just nu, den femte säsongen av den populäraFOX TV-serie9-1-1 har premiär den 20 september; medan 9-1-1: Lone Star kommer mycket troligt att titta på en mellansäsongspremiär för den populära showens tredje säsong.

Det är mycket troligt att FOX kommer att sända 9-1-1 crossover-avsnittet i den bakre halvan av tv-säsongen. Och det skulle mycket väl kunna ske under den Texas-baserade showens säsongspremiär, precis som programmen börjar sändas samma kväll med9-1-1: Lone Star-serien återvänder.

Och för Rob Lowe fungerar den här planen alldeles utmärkt.

Det är en fantastisk form att sätta ihop lagen, sa skådespelaren.

Men, noterar 9-1-1: Lone Star-skådespelaren, crossover-händelsen kommer mer än troligt att inträffa på 9-1-1-territorium.

Min uppfattning är att det skulle vara vi som kommer till L.A., sa Lowe. Det verkar helt, bara rättvist.

9-1-1: Lone Star En tv-hit

Rob Lowe spelar huvudrollenbrandman Owen Strandi den populära TV-serien FOX. 9-1-1 spin-off hade första premiär i januari 2020.

I serien har Owen Strand och hans son, T.K. (Ronen Rubenstein) har flyttat till Lonestar State efter att ha tjänstgjort på New Yorks brandkår i många år. T.K. har följt i sin fars fotspår och själv blivit brandman.

Jag älskar ett bra förfarande, Lowe har sagt om sin roll på showen.

I vilket avsnitt som helst spelar jag komedi, jag spelar en ledande man, jag spelar action och jag spelar riktigt råa känslor, förklarade skådespelaren.

9-1-1: Lone Star har redan upplevt två framgångsrika säsongskörningar. En tredje säsong har tillkännages, men ett premiärdatum är ännu inte satt.

Redaktionen