De flesta fans av American Pickers vet några saker om Danielle Colby. Först och främst är hon Mike Wolfes högra hand. Dani hjälper honom att driva antik arkeologi samtidigt som han hittar ledtrådar till värdefulla val. Dessutom vet de att hon har en imponerande tatueringssamling.

Genom åren har hon sakta förvandlat sin hud till en duk för en handfull begåvade artister. Nuförtiden tatuerar hon sig från artister som hon känner någon form av koppling till. Detta är viktigt eftersom de flesta av hennes tatueringarhar djupt personliga betydelsersom på ett sätt berättar historien om hennes liv i bilder. Men hennes första tatuering kanske inte är lika personlig.

Nyligen dök Danielle Colby upp på The Sailor Jerry Podcast . För det mesta diskuterade de American Pickers och hennes kärlek till vintagestil. Dani pratade till exempel om hennefavoritställen att väljasåväl som det bästasätt att hitta rostigt guld på vägen. Podcasten delar dock namnet på en tatueringsindustriikon. Så det var bara passande att de frågade Dani om hennes tatueringar. Hon noterade att hon har några av Sailor Jerrys mönster tatuerade på sig. Sedan frågade värden henne om hennes första tatuering.Danielle Colby sa: Min första tatuering var en LBT-trampstämpel av en stamfjäril. Om du följer Dani på Instagram eller Patreon har du förmodligen fått en glimt av den här tatueringen tidigare. Det är en relativt liten fjäril på hennes nedre rygg. Men de flesta bilder som visar det är ganska häftiga. Det här är den tydligaste bilden jag kunde hitta samtidigt som jag var säker på jobbet.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Danielle Colby Queen Of Rust (@daniellecolbyamericanpicker)

För de som inte är insatta står LBT för nedre ryggtatuering. De är vanligtvis placerade i mitten av ryggen precis ovanför svansbenet. Vid något tillfälle började folk kalla dem trampfrimärken på grund av deras popularitet bland unga attraktiva kvinnor. Dessa människor antog bara det värsta om en kvinna med bläck och namnet fast. Dessa dagar är termen mindre hånfull och mer allmänt använd.

Danielle Colbys tatuerare

Danielle Colby lade till lite extra information om tatueringen. Hon sa, killen som gjorde den där tatueringen tror jag kan bli fängslad, vilket tillför lite intriger till den lilla fjärilstatueringen.

Dani sa inte när hon gjorde sin första tatuering. Det verkar dock som om hennes artistvalsprocess har förändrats under åren.Under 2019, sa hon att hon älskar att arbeta med konstnärer som känner deras inspiration och följer deras lycka medan de arbetar med henne. Sedan tillade hon att Patrick Cornolo på Chicagos Speakeasy Tattoo är hennes perfekta match.

Redaktionen