De senaste 24 timmarna har varit en virvelvind för NFL-gemenskapen och speciellttidigare Tampa Bay Bucsspelare Antonio Brown.

Under söndagens match mellan Bucs och New York Jets tog Brown av sig sina axelvaddar, tröja, handskar och undertröja i mitten av tredje kvartalet. Han gick genom fältet och ut genom omklädningsrummet och kastade upp fredsskylten mot fansen. Vid den tiden låg Bucs under med 24-10, även om de till slut samlade sig för att vinna matchen med 28-24.

Direkt efter matchen tog Antonio Brown till Instagram att posta akryptiskt meddelandesom först inte verkade referera till spelet. Inlägget innehöll ett foto på honom i civila kläder, samma outfit som han bar innan matchen. Bildtexten läste precis, Super Gremlin.Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Antonio Brown (@ab)

Fansen visste inte riktigt vad de skulle göra av det, eller Browns två andra uppföljningsinlägg (även om ett verkade hänvisa till att han visste att hans NFL-karriär var över). Men tidigare idag pratade Browns yngre bror, Desmond Brown, med Daglig uppringare om händelsen.

Vid ett tillfälle refererade Desmond specifikt till Super Gremlin-inlägget och gav en potentiell förklaring till det. Han sa att Super Gremlin är en raplåt som nyligen släpptes av Kodak Black, en rappare som kommer från Florida nära där vi kommer ifrån. Det är en låt om att bli förrådd av människor som stod dig nära.

Så vem ska ha förrådt Antonio Brown? Hans yngre bror Desmond undrar om det var Bucs huvudtränare, Bruce Arians. Även om han inte vill peka några fingrar eftersom [han] kan ha fel.

Hade Antonio Brown och Tampa Bay Bucs tränare nötkött?

I Tampa Bay Buccaneers huvudtränare Bruce Arians ögon lydde Antonio Brown order. Efter matchen berättade Arians för Fox Sports reporter Jay Glazer vad som hände innan Brown gick av planen.

Pratade precis med Bruce Arians som sa att han försökte få AB att gå in i spelet & AB vägrade. Försökte igen Brown vägrade och Arians sa åt honom att gå ut, Glazer twittrade . På om han såg AB ta av sig tröjan. 'Ja det gjorde jag. Har aldrig sett något liknande under alla mina år.'

Men tidigare idag postade Antonio Brown ytterligare en hänvisning till Super Gremlin-låten och skämt om hans utgång mitt i spelet. Han postade ett kort meddelande på sin Instagram Story som innehöll samma foto av honom i civila kläder före matchen.

Jag visste att spelet fortfarande pågick, skrev Brown i meddelandet. Jag lämnade för att jag är supergremlin.

Det betyder att han kände att han blivit förrådd av någon. Nu när Desmond Brown har bekräftat referensen kvarstår den stora frågan fortfarande: Vem förrådde honom? Och hur gjorde de det? Håll utkik för mer information, Outsiders.

Redaktionen