Alabama har gott om tåtappare och ladugårdsbrännare. Låtar som Mountain Music ochTennessee River, kommer säkert att få dig att röra på dig. Däremot har de också några låtar som gör även den svåraste goda pojken lite blöt runt ögonen. En av dem är de djupt rörande Änglarna bland oss.

Angels Among Us, är inte en av deras största hits. Faktum är att den aldrig nådde topp 20. Men det är en av de låtar som bevisar att listprestanda inte alltid är en återspegling av kvalitet. Låten har berört hjärtan hos tusentals människor runt om i världen. Detta beror på att Angels Among Us är den perfekta låten att använda som en hyllning till en förlorad älskad. Faktum är att Alabamas Randy Owen framförde låten hos sin nära vän Dale Earnhardts begravning år 2001.

En YouTube-användare och anhängare av den amerikanska försvarsmakten gjorde låten till en rörande hyllning till vår militär redan 2010.Alabamas 'Angels Among Us' blir vacker militär hyllning

YouTube-användaren Donna Burden lade upp videon i augusti 2010. Bildtexten säger helt enkelt En hälsning och hyllning till våra väpnade styrkor och de som stöder dem. Det sammanfattar det perfekt. Ta några vävnader och titta på videon nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=1xN4IkMgQFQ Videon kan inte laddas eftersom JavaScript är inaktiverat: Jag tror att det finns änglar bland oss ​​militär hyllning (https://www.youtube.com/watch?v=1xN4IkMgQFQ)

Alabama's Angels Among Us, är en rörande låt. Det spelar ingen roll var eller när den spelas, låten kommer att dra i dina hjärtsträngar. Men videon ger låten ett extra slag.

Videon är inget fancy. Det behöver det inte vara. Det är ett enkelt montage som innehåller ögonblicksbilder av militära medlemmar och veteraner. Några av bilderna visar bara uniformerade män och kvinnor. Andra visar dem i fält och hjälper civila. Med andra ord, de är där ute och är någons ängel.

Hyllningen för tankarna tillSpåra Adkins senaste release, Empty Chair.Videon till den låten innehåller också foton av veteraner och fungerar som en hyllning till dem. Den stora skillnaden är dock att videon där Alabamas låt spelas är en bred hyllning. Å andra sidan hedrar Adkins nya singel specifikt de som tjänade och aldrig kom hem.

Båda videorna är perfekta för idag. Ta några minuter för att titta på båda videorna och verkligen tänka på vad Memorial Day betyder och hur mycket några verkligt modiga amerikaner gav för vårt land. Dessutom, vem kunde inte använda lite mer Alabama och Trace Adkins på sin tid?

Redaktionen