Craig Robinson från Kontoret och Eastbound & Down Fame har en helt ny serie på NBC-streamingplattformenPåfågel. Dödar det kommer att hitta Craig som spelar en karaktär som heter—du gissade rätt—Craig. Han dyker in i ormstridens värld när en statligt sponsrad pytonjakt ger en möjlighet att förbättra hans station. Den kommande komediserien har äntligen bestämt sig för en skådespelare, och produktionen är redan igång i Louisiana.

Beordrade Peacock Dödar det i februari, och om Craig Robinsons tidigare roller är någon indikation, kommer den kommande komedin inte att misslyckas med att underhålla.

Enligt Deadline , är huvudrollen i Craig Robinsons nya serie låst. De sex skådespelarna kommer från en mängd olika bakgrunder, vissa mer igenkännliga än andra. Jet Miller, till exempel, är en barnskådespelare med bara ett par krediter i hennes namn. Hon ska spela Craigs dotter Vanessa. Hennes pre-teen karaktär kommer enligt uppgift vara föremål för delad vårdnad mellan Craig och hans ex-fru Camille, spelad av Stefanie Nogueras.Nogueras har tidigare medverkat i shower som t.ex Bytte vid födseln , Brottsliga sinnen, och Den goda kampen. Rell Battle går också med i skådespelarna som Craigs lillebror Isaiah. Battle började sin karriär som komiker och har fått roller Nyckel och Peele , Superior Donuts, Den gode doktorn , och Svartaktigt. I Dödar det, hans karaktär verkar ha liknande ambitioner som hans äldre bror, med mindre upprättstående sätt att förfölja dem.

En Uber-förare, en ormjägare på sociala medier och hans son

Sedan är det Claudia O’Doherty. Hon spelar en olycklig samåkningsförare vid namn Jillian, som fungerar som katalysatorn för Craig Robinsons intåg iormjaktvärld. Fansen kanske känner igen O’Doherty från hennes lilla roll i den Seth Rogen-ledda filmen Långskott eller hennes framträdanden i tv-serien Sarahs kanal och Skisar.

Slutligen finns det Brock och Corby. Dessa två spelar en rivaliserande ormjaktande far och son duo som har stora drömmar om att bli sensationer i sociala medier. Scott Macarthur ska spela Brock, som pressar in sin motvillige son Corby (Wyatt Walter) i sin kameraman.

Macarthur är kanske den mest skickliga medlemmen i rollistan förutom Craig Robinson. Några av hans mer kända roller kom in Micken, Vägen tillBreaking BadFilm, och De rättfärdiga ädelstenarna .

Craig Robinson och Crew Hard at Work i New Orleans

Per Deadline , Dödar det har redan börjat filma inNew Orleans, Louisiana. Formatet för den första säsongen kommer enligt uppgift vara 10 avsnitt som kommer in på 30 minuter.

En av showrunners, Dan Goor, arbetade med Craig Robinson på den älskade Andy Samberg-komedin Brooklyn Nine-Nine . Luke Del Tredici är också listad som co-showrunner, författare och producent. Craig Robinson, Mo Marable och Mark Schulman ansluter sig till dem som exekutiva producenter.

Redaktionen