Nästan nio år efter att hans tidigare nätverk A&E stängde av honom från succéserien Ankdynastin i nio dagar,Phil Robertsonöppnar upp om situationen.

Enligt Fox news , den Ankdynastin star stängdes av av A&E efter att han gjort kontroversiella kommentarer under en GQ-intervju. Robertsons fans samlade framför allt till hans försvar och efter nio dagar återinsatte nätverket honom. Den före detta reality-tv-skådespelaren återspeglade motreaktionen han och hans familj fick i sin nya bok som heter Ej inställd: Hitta mening och fred i en kultur av anklagelser, skam och fördömande. Boken utforskar dagens avbrytarkultur som kan mötas av ens kristna tro.

På tal om situationen Ankdynastin ledande man förklarade, De som attackerade mig, jag höll det inte emot dem. De ställde en fråga till mig om en viss synd. Homosexuellt beteende. Och de frågade om jag trodde att det var synd. Jag tänkte för mig själv, det är en konstig fråga att ställa till någon. Men jag citerade precis en bibelvers. Jag citerade vad Gud hade att säga om den synden och nio andra synder. Men det fanns i listan över synder.Robertson kom då ihåg hur han och hans familj var mitt i produktionen av Ankdynastin när A&E bestämde sig för att släppa yxan på honom. Han hävdade att nätverket vidtog åtgärder utan att först titta på vad som hände under intervjun.

Exakt vad sa 'Duck Dynasty'-stjärnan Phil Robertson under sin GQ-intervju?

Under intervjun med GQ , den Ankdynastin stjärnan tillfrågades vad som i hans sinne är synd. Robertson svarade, Börja med homosexuellt beteende och förvandla dig därifrån. Bestialitet, att sova runt med den här kvinnan och den där kvinnan och den där kvinnan och de männen.

Robertson proklamerade vidare: Låt dig inte luras. Varken äktenskapsbrytarna, avgudadyrkarna, de manliga prostituerade, de homosexuella förövarna, de giriga, drunkarna, förtalarna, bedragarna – de kommer inte att ärva Guds rike. Bedra inte dig själv. Det är inte rätt.

Efter nyheten att A&E hade stängt av Robertson från uppsättningen av Duck Dynasty, Fox News rapporterar att organisationer för homosexuella rättigheter stödde nätverkets svar. Däremot uppger media att konservativa fans hävdar att deras åsikter ofta förbises av Hollywood och media. Över en halv miljon människor gillade en Facebook-sida som krävde att programmet skulle bojkottas tills Robertson återinsattes.

Robertson mindes att A&E satte honom vad de kallade på ett obestämt uppehåll från Ankdynastin. Jag sa: ’Jag tror att jag kanske får sparken, eller hur?’ Hiatus säger att du inte är med i programmet längre. Efter nio dagar återinsatte de mig. Men vi hade alla möjliga sponsorer som bara tog fart. De hade gjort ett hån av det jag sa. Allt jag gjorde var att citera en bibelvers. Och som ett resultat försökte de avbryta mig. Men det avbröt mig inte alls. Jag älskar dem fortfarande. jag hatar inte längre.

Ankdynastin slutade så småningom i mars 2017.

Redaktionen