Det går inte att förneka att Elvis Presley i stort sett kunde ha sitt val av kvinnor. Han var en ikon. Dessutom var kungen lätt för ögonen. Han hade en kombination av berömmelse, snyggt utseende och den där mördande rösten. Så hans dejtingpool var enorm. Det inkluderade några av de vackraste kvinnorna i showbranschen.

Till exempel var Elvis Presley i ett seriöst förhållandemed Ginger Alden när han dog. Hon var syster till Miss Tennessee 1976 och en häpnadsväckande i sig själv. Kungen ocksådejtat Linda Thompson. Hon var Miss Tennessee 1970. Men de flesta minns henne som en av Hee Haw Honeys på den klassiska varietéen Hee Haw . Men hans vackraste och mest kända älskare var Ann-Margret, en svensk-amerikansk skådespelerska.

Elvis Presley och Ann-Margret träffades 1964 innan inspelningen började för länge leve vegas . Paret slog till nästan omedelbart och deras vänskap blommade snabbt ut till en passionerad affär. Det varade runt ett år. Men flera saker skulle gå ihop för att sätta stopp för deras förhållande.Hur Elvis Presley och Ann-Margrets förhållande slutade

En kombination av saker ledde till att deras förbund gick under. Till att börja med var Elvis Presley fortfarande i ett förhållande med Priscilla, som han skulle gifta sig med 1967. Sedan var det överste Tom Parker. Flerasaker och ting är hans fel. Han spelade dock bara en mindre roll här. Vi kommer att beröra det om ett ögonblick. Halmen som bröt kamelens rygg var dock en kombination av överivrig press och gul journalistik.

Enligt uttrycka , fick Ann-Margret resa till London för att vara med på premiären länge leve vegas . Hon var tvungen att göra det ensam. Tom Parker hade inget pass, så han kunde inte lämna landet. Så det betydde att Elvis Presley inte heller kunde lämna.

När Ann-Margret slog på röda mattan var allt pressen frågade henne om hennes påstådda förhållande till Elvis Presley. Sedan rapporterade de att paret var djupt förälskade. Dessutom sa några butiker att de förberedde sig för att tillkännage sin förlovning. De var faktiskt inte förlovade.

Ann-Margret försökte ringa och varna Elvis Presley för vad de sa i pressen. Men de stora nyheterna hade redan nått staterna. Hon försökte sedan förklara att de grovt överdrev vad hon sa till dem. Det var dock för mycket för kungen.

Kort efter pressangreppet bröt Elvis Presley affären. Han återvände sedan till Graceland för att fria till sinadåvarande flickvän, Priscilla Beaulieu. De knöt ihop säcken 1967, ett år efter fiaskot i London.

Redaktionen