Amy Schneidersa Jeopardy! producenter bad henne att dölja den stora och avslöjande tatueringen på hennes överarm av juridiska skäl. Hon visade nyligen upp bläcket för sina fans och förklarade betydelsen av den personliga biten.

Den 13-faldiga mästaren har några veckor ledigt som Jeopardy! är värd för sin första någonsinProfessorsturneringen, så hon bestämde sig för att ta sina fans i sociala medier bakom gardinen. Under en diskussion med fansen visade hon upp ett foto med sin katt Meep. De märkte tat och vill veta mer.

Ozma av Oz är ämnet för min tatuering, sa hon på Twitter. För dem som inte känner till, skrev L. Frank Baum många uppföljare till Trollkarlen från Oz , som alla hade prinsessan Ozma som härskare över Oz. Hon var den sanna arvtagaren, men en trollkvinna stal henne som bebis och förtrollade henne att bli en pojke. Magin hävs så småningom, och hon visar sig vara den underbara prinsessa hon alltid har varit. Det såg ut som den perfekta bilden för att fira min förändring! Så småningom hävs förtrollningen, och hon avslöjas för att vara den vackra prinsessa hon alltid varit, tillade Schneider. Så det verkade vara den perfekta bilden för att fira min övergång!

Amy Schneidernoterade det Jeopardy! producenter bad henne dölja det eftersom de skulle behöva få tillåtelse att visa det i luften. Även om hon inte hade några kläder som skulle täcka upp det, berättade hon Newsweek .

Jag bär i allmänhet inte heller långa ärmar, men jag hade en tatuering som var tvungen att täckas över för om den inte var det, måste de få tillstånd från konstnären, och det är en slags upphovsrättsfråga, sa hon. Så jag var tvungen att bära långa ärmar varje dag, vilket var ovanligt för mig. Så jag var lite orolig för det.

Amy Schneider hoppas kunna inspirera andra med 'Jeopardy!' Run

Schneider blev en Jeopardy! fläktfavorit direkt från startblocken. Hon har en snabb intelligens och fortsätter en av de mest fruktbara tiderna i showens historia. Men hon ville också släppa in fansen på några av de mörkare tiderna i hennes liv, för att visa att varje berg är skalbart.

Hon förklarade att hon flyttade till San Francisco-området 2009 med sin fru. Hon ville förfölja sin dröm om ståuppkomedi vid den tiden och bestämde sig för att lämna Ohio för en storstad. Den drömmen om att uppträda fungerade inte, och inom några år var det dystert.

2016 gick min far bort, Kevin Durant gick med i [Golden State] Warriors, min fru och jag splittrades, jag insåg att jag var trans och [Donald] Trump blev vald, skrev Schneider på Twitter. Det var ett helt år!

Men det var början på att bli hennes sanna jag. Och hon säger att hon är mycket gladare nu. Hon hoppas att hennes tid är över Jeopardy! kan inspirera andra.

Jag är så otroligt tacksam, sa hon till nyhetsstationen KGO-TV - Det bästa från KGO-TV . Förhoppningsvis kan jag skicka ett positivt meddelande till den nördiga transtjejen som också vill vara med i programmet.

Schneider återvänder till Jeopardy! att gå för sin 14:e vinst den 20 december.

Redaktionen