FOX har avslöjat rösterna från Super Bowl LVII.

Sändningsjätten har rättigheterna till den här säsongens stora match, och det kommer säkert att bli en fantastisk sådan. Efter söndagens resultat kommer Kansas City Chiefs att ta sig an Philadelphia Eagles.

Spekulationerna har spridit sig, men FOX bekräftade vem som kommer att vara på telefon för matchen på måndag eftermiddag.Det kommer att vara Kevin Burkhardt och Greg Olsen i båset, per FOX . Burkhardt har fungerat som den ledande play-by-pay-annonseraren sedan Joe Buck lämnade ESPN, och Olsen har blivit en fantastisk partner.

En före detta Pro Bowl tight end som har spelat i en Super Bowl, Olsen är säker på att vara redo för äran.

Dessutom kommer Erin Andrews och Tom Rinaldi att ansluta sig till besättningen på sidlinjen. Naturligtvis kommer Mike Pereira att fortsätta att tillhandahålla expertregleranalyser under hela spelet också.

Efter att ha gjort det officiellt släppte FOX Sports President, Production & Operations/Executive Producer Brad Zager ett uttalande om sin upphetsning.

'Efter en mycket framgångsrik och spännande NFL grundsäsong, och nu med Super Bowl LVII över oss, har det aldrig varit mer uppenbart att FOX är fotboll.' sa Zager. 'Vi är oerhört stolta över äran att sända vår 10 th Super Bowl med ett fortsatt engagemang för att berätta historien om spelet genom en stjärnspäckad rad dynamiska röster över FOX Sports förspel och spelbevakning.”

FOX har ett fantastiskt team på gång, och det ska bli kul att lyssna på deras insikter under Super Bowl LVII.

Biljettpriserna för Super Bowl LVII är redan skyhöga

Samtidigt är biljettpriserna för Super Bowl LVII redan skyhöga om du hade planer på att åka till den stora matchen i Arizona.

Philadelphia Eagles och Kansas City Chiefs klara av titeln om två veckor ute i Glendale (Ari.) men lycka till att få en bra affär just nu. ESPNs Field Yates avslöjade det billigaste priset för en biljett på Tick Pick.

Du kanske vill skydda dina ögon för den här.

'Och med Super Bowl LVII-set är inträdespriset också satt,' skrev Yates på Twitter. 'Den billigaste biljetten för att delta i Super Bowl är på Tick Pick. Ingångspris: 5 778 USD (inga avgifter). Chiefs vs. Eagles för Lombardi Trophy.”

Mick Akers från Las Vegas Review-Journal beskrev också de dyra Super Bowl-biljetterna.

'TickPick har Super Bowl-biljetter från 740, med ett genomsnittspris på 801,' Akers skrev på Twitter. 'De har för närvarande 2 550 biljetter tillgängliga på deras avgiftsfria sekundära marknadsplats.'

Dessa biljettpriser inkluderar inte rese- och hotellkostnader för fans också. Lycka till Eagles och Chiefs fans, ni kommer att behöva det.

För att inte tala om, eftergifter kommer säkert att bli dyra på stadion. Bättre doppa in på sparkontot för det stora spelet i år.

På 3:or Nick Kosko bidragit till denna artikel.

Redaktionen