Det verkar som att alla vill veta var Brian Laundrie gömmer sig. North Port, Floridas polis samt FBI jagar efter honom. Samtidigt håller många medborgare ögonen öppna efter flyktingen. Det är dock inte allt. Några av TV:s största namn är också villiga att hjälpa till i jakten på Gabby Petitos potentiella mördare.John Walsh lovade att använda sin showför att skruva upp värmen på sökningen. Dessutom säger Dog the Bounty Hunter att han är på spåren.

Dog, Bounty Hunter använder inte bara sin berömmelse för att kasta ljus över jakten. Istället är han där ute mitt i det. Faktiskt,han besökte tvättstugan i lördags (25/9)för att få lite information om flyktingen. Inledningsvis har han vägt in medhans teorier och tipspå vadbrottsbekämpning borde göra. Detta fick många att undra om det Dog gör faktiskt är lagligt.

Enligt en Florida-baserad ABC dotterbolag , det korta svaret är tyvärr nej. Dog the Bounty Hunter har inte licens att jaga flyktingar i Florida. Det är dock bara början.Florida har strikta lagar angående prisjägare

För det första, enligt nyhetsbyrån är det olagligt att kalla sig prisjägare i Florida. I Sunshine State är de borgensombud. Dog the Bail Agent har helt enkelt inte samma klang som Dog the Bounty Hunter. Det finns dock mer i det än namnet.

Att bli borgensombud i Florida är en lång process. Först måste du vara en vuxen bosatt i staten. Dessutom måste borgensombud ha minst en gymnasieexamen och ett rent register. Den som döms för grovt brott eller brott som har ett straff på mer än ett års fängelse är diskvalificerad. Sedan är det testerna.

Även om Dog the Bounty Hunter uppfyllde ovanstående krav, skulle han behöva ta ett par tester. För det första är det borgenstillståndsprovet. Efter att ha klarat det måste Dog göra testet för bondagenten och ge karaktärsreferenser.

Även licensierade borgensombud får bara jaga flyktingar som hoppat av borgen från bonden som agenten arbetar för. Agenter utanför staten kan bara komma till Florida för att jaga efter flyktingar som hoppade av borgen i en annan stat. Även då måste agenten fortfarande arbeta för byrån som skrev den ursprungliga obligationen.

Hunden, Bounty Hunter, tittar på ett klass tre grovt brott för att ha genomfört en olicensierad jakt om han fortsätter.

Varför Dog the Bounty Hunter inte lagligt kan jaga Brian Laundrie

Först och främst är Dog the Bounty Hunter inte bosatt i Florida. Dessutom är Dog en dömd brottsling. han åtalades för första gradens mord på sjuttiotalet . Han dödade ingen men väntade i bilen medan hans vän genomförde en drogaffär som ledde till att han mördades. Mannen som tryckte på avtryckaren och Dog dömdes båda.

Dessutom är Brian Laundrie inte ute mot borgen. Så även om Dog the Bounty Hunter var en licensierad borgenagent i Florida, kunde han inte lagligt bedriva sin egen jakt på flyktingen. Någon borde nog sätta Dog i koppel innan han hamnar i pundet.

Redaktionen