Som FBI fortsätter att undersöka försvinnandet avGabby Petito, tillsammans med förberedelserna för obduktionen av kroppen som hittades i Grand Teton National Park på söndag, tittar vi tillbaka på fakta. Detta inkluderar mer information om föräldrarna till Brian Laundrie, Petitos fästmö och potentiella misstänkte i fallet.

Enligt Fox news , föräldrarna till Gabby Petitos fästmö är Christopher Laundrie, 62 år, och Roberta Laurdrie, 55 år. De bor i North Port, Florida. Tillsammans med Brian har paret en äldre dotter, Cassandra Cassie Laundrie, 32 år. Tvätten driver också sitt kommersiella företag för juicepressningsutrustning, Juicer Service, från deras hem.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av Fox News (@foxnews)Gabby Petito flyttade in hos Brian och hans föräldrar 2019 och förlovade sig förra året. De unga vuxna arbetade på en Publix-supermarket innan de åkte på långfärd.

Gabby Petitos fästmö har särskilt varit försvunnen sedan den 14 september. Hans föräldrar anmälde enligt uppgift en försvunnen person den 17 september. Familjen Laundri utfärdade nyligen enpåståendeefter att FBI upptäckt en kropp som faktiskt kan vara kvarlevorna av Petito. Uttalandet lyder: Nyheten om Gabby Petito är hjärtskärande. Familjen Laundri ber för Gabby och hennes familj.

Det har polisen ocksådeklareradetvättstugans hem som en brottsplats. Brians föräldrar placerades i en svart skåpbil parkerad på deras tomt. De verkar följa direktörer från officerare och följa order. Federala agenter sägs ha burit rosa beviskuvert in i Floridas hem tillsammans med utrustning.

Brian Laundries syster talar ut om Gabby Petitos försvinnande

Även om hans föräldrar i stort sett har varit tysta, har Brian Laundries syster, Cassie, talat ut om Gabby Petitos försvinnande. Under en nyligen intervju med God morgon Amerika , sade Cassie att hon önskar att hon kunde prata med sin yngre bror. Jag har samarbetat på alla sätt jag kan. Jag önskar att jag hade information annars skulle jag ge mer.

Cassie berättade sedan att hon och hennes familj uppenbarligen vill att Gabby Petito ska hittas i säkerhet och att den försvunna kvinnan ska vara en syster för henne. Mina barn älskar henne. Allt jag vill är att hon kommer hem frisk och frisk. [För allt] detta bara till ett stort missförstånd.

Brians syster diskuterade också anklagelsen för nästan inhemsk misshandel som Gabby Petito nästan fick i början av augusti efter att hon påstås ha attackerat sin fästmö. Det ser typiskt ut för dem båda. När de bråkar tog de en liten paus och kom tillbaka och mådde bra.

Cassie berättade också för media att hon svarade på polisens samtal även om hennes bror vägrade. Jag pratade med polisen i samma sekund som de ringde, förklarade hon. Brians syster noterade vidare att hon och hennes familj var i Orlando på semester när polisen ringde och hennes familj kom hem till utredningen.

Redaktionen