Hur gjordeKeanu Reevesträffa sin långvariga flickvän Alexandra Grant?

Matrix-stjärnan började dejta den samtida artisten 2018. De valde att hålla sitt förhållande privat i ett år innan de blev offentliga. De gjorde sin officiella debut på röda mattan 2019 för LACMA Art + Film Gala.

En överblick

  • Keanu Reevesbörjade dejta Alexandra Grant 2018
  • De gjorde sitt första officiella offentliga framträdande som ett par 2018
  • Paret arbetar tillsammans på ett förlag

Även om de bara har dejtat i ungefär fyra år, har de känt varandra ganska länge. Enligt Brådska , träffades de redan 2009. Deras gemensamma vänner presenterade varandra på en middagsfest och det slutade med att de slog till. Till en början såg de inte varandra romantiskt, utan blev snabba vänner. Det blivande paret insåg att de kundefungerar bra tillsammansi en professionell miljö bara några år senare.Keanu Reeves och hans skönhet samarbetade i sitt första projekt med Ode to Happiness 2011. Det är en poesibok som Reeves var med och skrev och Grant gjorde illustrationerna till. Fyra år efter det samarbetade de ännu en gång. Den här gången fotograferade Grant Reeves. Detta var för deras poesibok med titeln Shadows som släpptes 2015.

De gjorde sinaoffentlig debutsom vänner 2016. De fotograferades för första gången på UNAIDS Galaat Design Miami/Basel i Schweiz.

Vem är Keanu Reeves flickvän?

2017 slutade de med att grunda ettbokförlagtillsammans kallade X Artists’ Books.

XAB grundades 2017 och är ett litet förlag av genomtänkta, högkvalitativa, konstnärscentrerade böcker som passar inom och mellan genrer. Våra böcker är konstverk; portaler till föreställda världar; värdefulla följeslagare; strukturen i en gemenskap. Vi älskar samma saker med våra böcker som vi gör om våra vänner: generositet, öppenhet, intelligens, mystik, stil. De ger näring och förändrar verkligheten. De kan ibland krossa ditt hjärta, deras om sidan läser.

Grant pratade om att göra saker officiellt med Keanu Reeves i en Vogue intervju. Hon avslöjade att hon hade blandade känslor inför deras pardebut.

Jag tror att varenda person jag kände ringde mig den första veckan i november, och det är fascinerande, men frågan jag har ställt i allt detta är: 'Vad är möjligheten till det goda', sa hon.

Grant pratade med LA Weekly i maj 2019 och bekräftade att hon bor i Los Angeles.

Jag växte upp delvis i Mexico City, Washington, DC och Paris och rörde mig mellan språk och kulturer. Los Angeles kändes som hemma från det ögonblick jag först anlände 1995. Speciellt mångfalden av människor, idiom, mat och växter (som jakaranda och bougainvillea). Det finns en otrolig arbetsmoral här – många människor är kreativa och entreprenöriella. Att ha vänner som jobbar hårt med att utöva sina hantverk – vare sig det är scenografi, publicering eller skådespeleri – är väldigt inspirerande.

Redaktionen