Att se ett rådjur på en spårkam är långt ifrån onormalt. Men vad händer om den spårkameran visar små gröna män som bortför djuret?

För flera år sedan blev ett par från Jackson, Mississippi, Rainer Shattles och hans fru Edith, förbryllade över ursprunget till ett oidentifierat flygande föremål som fångades på deras spårkamera i februari förra året.

Vid tillfället hade paret en viltkamera placerad på ett öppet fält på sin tomt. Som väntat tar den bilder av rådjur. Men den 16 februari 2014 fick rådjuren sällskap av något annat eller någon annan.https://www.youtube.com/watch?v=MgIq8hK-g7A
Denver7 / YouTube

Som videon visar är UFO:t särskilt intresserad av en grupp rådjur på deras egendom. Under några minuter kan tittarna se svävande ljus falla ner på varelsen, vilket gör dem häpnadsväckande.

Till en början verkar rådjuren göra precis vad du kan förvänta dig av ett rådjur. Den nosar i marken och strosar slentrianmässigt genom skogen. Sedan tar det dock en konstig vändning när det dyker upp ljus bakom djuret. Medan du skulle anta att lamporna i fråga är strålkastare från en bil, verkar lamporna sedan lyfta från marken.

Par förbryllade över udda lampor i hjortkamfilmer

Som tittarna kan se, tittar ljusen starkt genom trädgrenar som ser bra ut från marken, vilket får vissa att tro att det kan ha varit ett UFO.

Medan Shattles och hans fru inte var övertygade om att rådjuren på deras 150 hektar stora mark hade fångat uppmärksamheten från besökare från en annan planet, erkände de att de skulle uppskatta det om de skulle komma ner till jorden för att avsluta kontroversen.

'Tja, om det är främmande är jag inte säker på det. Men det är definitivt ett UFO. Nu, oavsett om det är en regeringsdrönare eller vad, önskar jag om inte annat, att en av dem skulle kliva upp och säga, 'Ja, det är vår', säger Rainer. s hjälpa just då.

Paret avslöjade också att de gick till spårkameraplatsen dagen efter och kunde inte hitta några rester från en bil som ledde till platsen.

Paret var dock inte först med att ta bilder av bisarra saker i skogen.

Enligt rapporter, Fält & Ström Magazine anordnar årligen en fototävling för spårkamera, där amatörer uppmanas att skicka in några av sina bästa foton av vilda djur. Ett år fick de en inlämning av en bild som visade en läskig bock. En annan fångar vad som ser ut som ett gigantiskt glödande bevingat UFO.

Naturligtvis är inte alla dessa foton legitima, och vissa skojare har använt trail cams för att sprida falska bilder för att bli virala online.

Redaktionen