'Jeopardy!' Fans kan inte få nog av Mattea Roachs Victory Dance efter 20:e vinst

Mattea Roach har lockat till sig ännu mer kärlek från 'Jeopardy!' fans efter att ha demonstrerat en rolig liten jig inför hennes 20-matcher långa vinstsvit.

Möt 'Jeopardy!' Nya Champ Mattea Roach

'Jeopardy!' har en ny mästare i Mattea Roach, och efter en 10-dagars segerserie är vi här för att dela med oss ​​av den udda tävlande.

'Jeopardy!' Värd Ken Jennings säger att tävlande är en 'Stalker' i Hilarious Exchange

'Jeopardy!' programledaren Ken Jennings höll på med en tävlande som missade den sista ledtråden om sin favoritbasketspelare.

'Jeopardy!' Fans chockade över Mattea Roachs 'Rough Game' som leder till episk comeback

Lite 'Jeopardy!' fans har ett ben att välja med de tävlande från fredagskvällens match, särskilt 14-dagarsmästaren Mattea Roach.

'Jeopardy!' Legenden James Holzhauer försvarar sitt rekord i spelprogrammet i en lustig tweet

Tre år efter hans historiska 'Jeopardy!' run, legenden James Holzhauer har fortfarande flera viktiga rekord på spelprogrammet.

'Jeopardy!': Fastighetsförsäljning för den sena värden Alex Trebek startar idag

En fastighetsförsäljning hemma hos sena Jeopardy! värd Alex Trebek börjar idag på torsdag och pågår till och med söndag.

'Jeopardy!' Programledaren Mayim Bialik avslöjar kritik hon möter som Alex Trebek inte gjorde

'Jeopardy!' programledaren Mayim Bialik har lärt sig mycket under sin tid som värd för spelprogrammet, inklusive att vara i hårkorset för hängivna fans.

‘Jeopardy!’ Programledaren Ken Jennings sammanfattar vad vi vet om Champ Mattea Roach inför hennes 20:e framträdande

Inför Mattea Roachs 20:e omgång 'Jeopardy!' gav programledaren Ken Jennings den långvariga mästaren en speciell introduktion.

'Jeopardy!': Se tävlande Wow-värd Ken Jennings sjunga alfabetet baklänges fonetiskt

Alla tävlande på 'Jeopardy!' har några roliga fakta eller dold talang som de dyker in i med programledaren Ken Jennings.

’Jeopardy!’-ikonen James Holzhauer slår emot spelprogrammets värdsituation

'Jeopardy!' legenden James Holzhauer drar sig inte till när det kommer till att grilla människor online, och spelprogrammet är inget undantag.

'Jeopardy!': Vilka tävlande har vunnit flest pengar på spelprogrammet?

Vilka 'Jeopardy'-deltagare har slutat med de största priserna och vunnit mest pengar under spelprogrammets långa historia?

'Jeopardy!' Fans upprörda över 'okänslig' tweet från det stora nyhetsmediet om nuvarande mästaren Mattea Roach

En tweet om Mattea Roachs sexualitet kom till förgrunden för 'Jeopardy!' fansens upprördhet efter ett inlägg på NBC News.

'Jeopardy!' Champ Mattea Roach avslöjar hur hon närmar sig varje match när vinstserien fortsätter

Aktuell 'Jeopardy!' mästaren Mattea Roach är på en mördande vinstserie just nu, med 19 vinster och 460 184 $ i totala vinster hittills.

SE: 'Jeopardy!'-deltagaren Mattea Roach Nails Daily Double efter en stor satsning

Mattea Roach fortsatte sitt rekordstora 'Jeopardy!' streak på onsdagens avsnitt när hon vann matchen efter att ha spikat Daily Double.

’Jeopardy!’ Champ Mattea Roach avslöjar sina tidigare favoritdeltagare

Mattea Roach, 'Jeopardy!'s nuvarande mästare, tog en stund i sitt senaste spel för att avslöja ett par av sina favoritspelsdeltagare genom tiderna.

'Jeopardy!' Programledaren Ken Jennings avslöjar vilken sorts bil Alex Trebek körde till jobbet varje dag

Jeopardy-värden Ken Jennings älskar fortfarande Alex Trebek som vi alla gör. Ett fan frågar honom om vilken typ av bil Trebek körde till jobbet.

'Jeopardy!': Släpade Ken Jennings 'Subtil' ledtråd om vem som kommer att utses till permanent värd?

Ken Jennings gjorde en liten förändring i sin profil på sociala medier, vilket väckte hopp bland fansen om en ny permanent värd för 'Jeopardy!'.

’Jeopardy!’ Champ Mattea Roach öppnar upp om sin splittrade strategi

Jeopardy! fans har en intressant teori om mästaren Mattea Roach, och hon lägger den teorin till vila.

'Jeopardy!' Champ Mattea Roach säger att hennes manérismer har varit orsaken till massor av fanmail

Efter att Mattea Roach gjorde sitt 22:a 'Jeopardy!' vinna, avslöjade den nuvarande mästaren att hennes avslappnade manér har resulterat i massor av fanmail.

'Jeopardy!' Programledaren Mayim Bialik förklarar varför programmet 'har varit känt att stängas av i upp till en timme' under inspelningen

Ett oväntat reklamavbrott som skär igenom 'Jeopardy' är ett bra sätt att uppröra fansen, men programledaren Mayim Bialik säger att de är nödvändiga.