Kärleksbåtenuppenbarligen hade mycket mer på gång i varje avsnitt än att bara ha ett gäng kändisar, gamla som unga, korsade vägar.

Lauren Tewes, som speladekryssningschef Julie McCoyi den populära ABC-serien från 1970-talet, säger att hennes jobb egentligen inte handlade om kärlek. Tewes säger att allt handlade om att få ihop folk för gratis sex.

Vänta en minut. Menar du att det pågick mer sänghoppande än nyttiga kärlekshistorier i den showen? Färg oss chockade.Nu minns folk showen i en helt annan verklighet än den egentligen var, sa Tewes på Oprah: Where Are They Now? år 2014, rapporterar IDAG.

'The Love Boat' var verkligen 'Allt om sex och gratis sex'

Vilket jag tycker är roligt eftersom de minns att det var den här söta, kärleksfulla showen - och jag minns att folk gav oss problem för, du vet, att det handlar om sex och gratis sex, sa Tewes.

För det handlade om gratis sex. Julie hade faktiskt aldrig några men hon försökte koppla upp folk tre och fyra gånger en kryssning om möjligt. Jag menar, det var hennes — mitt — jobb.

Och om (ett förhållande) inte fungerade, kommer Julie att hitta ett annat till dig, tillade Tewes.

Skådespelaren Ted Lange, som spelade bartendern Isaac, tillade en gång: Ja, jag höll på att få dem sansade så att de kunde göra det.

Langes karaktär fastnade i handlingen tack vare episoder som blev verklighet av drömmar.

För en som heter Isaac the Groupie, han är intrasslad med sångerskan Roxy Blue (Diahann Carroll). Tja, de blir kära men så småningom skiljer sig vägarna innan det timmeslånga avsnittet tar slut.

'Love Boat'-producenter provar romantik med McCoy, 'Gopher'

Love Boat-producenterna trodde att de skulle få igång lite action mellan McCoy och fartygets purser vid namn Gopher.

Romansen var en talande show eftersom det var en av folks favoriter, berättade skådespelaren Fred Grandy, som spelade Gopher, DEN .

När producenterna fick nys om det sa de: 'De här relationerna är också värda att utforska.'

Så när du tittar på The Love Boat nu för tiden, leta efter något annat än att din favoritkändis kommer ombord.

Lauren Tewes hade att göra med drogproblem på utställning

Tewes hade dock några allvarliga drogproblem medan hon var på The Love Boat. Det kostade henne till slut en plats i rollistan.

McCoys utseende är roligt och optimistiskt i tv-programmet. Det verkliga livet målade dock en annan bild.

Jag försökte behålla mitt jobb, behålla min man, behålla mitt hus, avslöjar Tewes i en intervju 1985 med TV Guide tidskrift. Jag försökte göra alla nöjda och jag förstörde mig själv.

Tewes är öppen med sitt missbruk av kokain och de negativa effekter hon drabbades av av substansen. Hon erkänner att hon slösat bort majoriteten av sina inkomster från The Love Boat på drogen.

Alla dessa pengar gick inte in på en bank. Det gick in i näsan på mig, sa Tewes.

H/T: I dag

Redaktionen