På söndag (24 april), Lilla huset på prärienklassisk tv-stjärnaMelissa Gilbert tog till sin Instagram för att dela några bakom scenen ögonblicksbilder från kampanjturnén för sin nya bok, Back to the Prairie.

Lite bakom kulisserna från flera intervjuer och fotograferingar för att marknadsföra min nya bok, 'Back to the Prairie', förklarade Melissa Gilbert i sitt inlägg på sociala medier. Hon avslöjade också att boken kommer att släppas den 10 maj.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Melissa Busfield (@melissagilbertofficial)Som tidigare rapporterats, berättar Melissa Gilberts nya bok Back to the Prairie Gilberts resa från Hollywood till ett 'fallent hus i Catskills' under COVID-19-pandemin. Hon byter ut botoxbehandlingar för gör-det-själv-projekt, power lunching för trädgårdsarbete och uppfödning av kycklingar. Och snart återupptäcks hennes liv på nytt i hennes eget lilla hus i Catskills.

Melissa Gilberts nya bok kommer att finnas tillgänglig den 10 maj för via olika butiker. Detta inkluderar Amazon. Barnes & Noble, Books-A-Million, Bookshop och mer.

Melissa Gilbert öppnar upp om dikning av kosmetiska operationer

Under en intervju 2018 med människor , avslöjade Melissa Gilbert mer detaljer om att inte längre använda botox och fillers. Pressen som jag lade på mig själv var att hålla mig så ung jag kunde, förklarade Gilbert. Så länge jag kunde. Och förbli en ingénue så länge jag kunde. Vilket är omöjligt.

Melissa Gilbert berättade också att hon blev mer oroad över sitt utseende när hon deltog i Dancing With the Stars 2012. The Little House on the Prairie-stjärnan sa att showen var toppen av Botox, fillers, spray tan, hårförlängning och hårförlängning. stora bröst.

Det var symbolen för allt jag är motsatsen till vid det här laget, förklarade Melissa Gilbert vidare. Jag var bara tvungen att luta mig tillbaka och omvärdera och hitta min väg. Och jag är faktiskt väldigt glad att jag gjorde det. Jag känner mig friskare än jag någonsin har gjort. Fysiskt och känslomässigt. Jag är starkare.

Melissa Gilbert diskuterade sedan varför hon gav upp Botox och om hennes nu man, Timothy Busfield, faktiskt märkte det. För ett par år sedan bestämde jag mig för att jag skulle försöka smyga i mig en liten bit Botox för att se om Tim märkte det. Han var borta på plats och jag gick och hälsade på honom. Och det första han sa till mig var: 'Vad gjorde du?' Och han sa: 'Jag kan inte läsa dina uttryck. Jag vet inte vad du känner.’ Och han hade rätt.

Under tiden fortsatte Melissa Gilbert med att tillägga att hon är klar med att förbättra sitt utseende. Jag ser bra ut för min ålder och jag mår bra och är glad. Jag säger inte att jag inte har ögonblick när jag tittar mig i spegeln och säger: 'Jag är en Shar Pei!' Jag har en Shar Pei-valppanna ibland. Men det är mitt.

Redaktionen