McDonalds restauranger över hela Ohio serverar några läckra godsaker för att hedra sina män och kvinnor som serverar landet.

Snabbmatskedjejätten säger att de erbjuder gratis måltider till tjänstemän och kvinnor denna kommande Veterans Day. Den speciella dagen för att hedra militär personal är onsdagen den 11 november.

Fox 19 rapporterar att restaurangen kommer att ge antingen en gratis frukost, lunch eller middagsmåltid till veteraner som visar ett giltigt ID. Restaurangtjänstemän säger att militärveteraner kommer att ha flera alternativ för sin gratis mat eftersom de kan välja en kombination.De kostnadsfria frukostalternativen inkluderar en Egg McMuffin, Chicken McGriddles eller en Bacon, Egg och Cheese Biscuit. Dessutom kommer varje föremål med en läsk av valfri storlek, te eller varmt kaffe och en hash brown.

Lunch- och middagsmåltider inkluderar en dubbel cheeseburgare, sexdelade Chicken McNuggets eller Filet-O-Fish. Dessutom kommer alla alternativ med läsk i alla storlekar, te eller varmt kaffe och en beställning av små pommes frites.

Varje måltid kommer att finnas tillgänglig på via drive-thru eller genomföras på deltagande McDonald's-restauranger runt om i Ohio.

McDonald's planerar inte att stanna där med sina Veterans Day-planer. Som ett resultat kommer civila också att få chansen att delta i en utmaning för att stödja lokala veteraner och vinna priser.

McDonald's-kunder kommer att få en gratis dekal med amerikansk flagga med varje beställning på Veterans Day. Kunder kan lägga upp en bild av klistermärket med hashtaggen McDSupportsVeterans för att delta i en tävling om ett presentkort på 100 $ Arch Card och en donation på 1 000 $ till den lokala veteranorganisationen de själva väljer.

McDonald's ger tillbaka populär smörgås

Även om det inte kommer att finnas på Veterans Day Menu, slog McDonald's upp förra veckan genom att tillkännage att det kommer att ta tillbaka McRib. Dessutom twittrar restaurangen att den polariserande smörgåsen kommer tillbaka som en fullständig meny från och med den 2 december.

det är första gången på åtta år somMcRibförs tillbaka över hela landet.

Redaktionen