På lördagen (30 april) tog Michael Weatherly till sitt Twitter-konto för att ge en shout-out till Sasha Alexander efter derasNCISåterförening på hans succéserie Bull.

Jag älskade att arbeta med The Epitome of Awesome Sasha Alexander, förklarade Michael Weatherly i inlägget på sociala medier efter Bull-avsnittet. Den tidigare NCIS-stjärnan skrev då: Och jag är nu på gymmet och försöker använda vikt. För att komedi är en grym tränare.

Innan Bull-avsnittet arbetade Michael Weatherly och Sasha Alexander tillsammans på NCIS från 2003 till 2015. Alexander spelade Caitlin Todd. Weatherly stannade på NCIS till 2016. Efter att han lämnat brottsutredningsserien tog han på sig sin Bull-roll som huvudpersonen, Jason Bull. Han har varit med i serien sedan 2016, som nu är inne på sin sjätte och sista säsong.

Tidigare i år meddelade Michael Weatherlyatt Bull officiellt tar slut. NCIS alun delade på Twitter i januari, Det har varit mitt privilegium att spela Dr. Jason Bull. Men efter 6 säsonger av otroliga berättelser har jag bestämt mig för att det är dags att ta tag i nya kreativa utmaningar och avsluta hans berättelse.

Det sista avsnittet av Bull kommer sänds den 26 maj .

Michael Weatherly öppnar upp om sin 'Bull'-karaktär

Under en intervju 2019 med Hej U Killar , Michael Weatherly delade mer detaljer om sin Bull-karaktär och hur karaktären och serien har utvecklats sedan programmets första säsong.

Allra i slutet av säsong 1 passade jag på att vända karaktären, förklarade Michael Weatherly. Han sa också att showrunner Glenn Gordon Carson verkligen ville vända Bull och presentera att dricka för mycket, äta för mycket och isolera sig persona började. Han började sönderdelas vilket leder till katastrof. När vi tittar på världen vi lever i idag, är alla i dessa silos av information och politiska övertygelser.

Michael Weatherly sa också att Bull talar om information och övertygelser och han trodde att en av sakerna med programmets andra säsong är att alla ser vad som händer med en person som Bull. Det är lättare att bara bo med människor som ser ut som dig och i din egen stam och det är ännu lättare att bara stanna själv. Vi såg alla vad som händer, du har en hjärtattack på trappan på platsen som kräver sanning och rättvisa. Kanske serverades hans sanning till honom på en speciell tallrik den dagen som var en hjärtattack.

Michael Weatherly fortsatte med att tillägga att han tror att Glenn Carson är en extraordinär författare. Jag tycker att 'Bull' är en mycket underskattad show när det gäller den kritiska bedömningen av den. Vilket är bra för det finns inget bättre än en underdog!

Redaktionen