Under henneNyår'Aftonsfirande, Miley Cyrus sjöng Party i USA och hade minst sagt flera garderobsfel. Med tanke på hennes popularitet och omfattningen av evenemanget kan du slå vad om att hennes fans har mycket att säga.

Under Mileys nyårsfest arrangeras av Miley Cyrus och Pete Davidson , uppträdde Cyrus flera gånger. När hon sjöng Party i USA tappade hennes topp sina remmar och hon var tvungen att snabbt byta. Lyckligtvis fångade hon den innan det blev dåligt, men den röda kavajen hon ersatte den med var ganska stor och hon hade ingen skjorta under den. Efter sitt framträdande vände hon sig för att gå och blottade både höger bröst och bröstvårta. Naturligtvis har internet mycket att säga om det, men som tur är berömmer det mesta hur hon hanterade allt.

Till exempel uppgav Entertainment Weekly i en tweet hon hanterade garderobsfelet som ett proffs under föreställningen. miley är en sann artist. hon stannar inte för ingen garderobsfel! bra för henne! @MileyCyrus#NewYears, någon annan twittrade . Jag hoppas att jag hanterar 2022 som @MileyCyrus hanterade det där garderobsfelet, uppgav en annan .All feedback är dock inte positiv. Vissa jämför Miley Cyrus slipup med andra liknande fall, som Janet Jackson. Så vänta. Miley Cyrus hade en garderobsfel på CBS en av årets största kvällar. Men hon är inte avbokad? Ingen förfrågan? Ingen kongresstillsyn? Om jag var Janet Jackson skulle jag rasa! Jfc Amerika. Du suger, någon twittrade .

En annan instämde i känslan, anger Undrar om Miley Cyrus ’s garderobsfel kommer att avsluta sin karriär som den gjorde för Janet Jackson? Eller är detta bara en Black Woman-grej?

Oavsett så verkar Miley Cyrus själv bra och har redan skämtat om det.

Carrie Underwoods nyårsplaner inkluderade att se 'Karate Kid' Spinoff-serien och champagne

Miley Cyrus firade en ganska bråkig nyårsafton, men andra kändisar höll sitt lågmälda. Carrie Underwood sa till exempel sina planerinvolvera champagne och Kobra Kai.

Carrie Underwood är inte främmande för att ge fansen uppdateringar på sociala medier och nyåret var inte annorlunda. Trots att många gick ut på fester och firade välkomnade Underwood det nya året på ett mycket lugnare sätt. Postar henne kobra kai binging planer på Instagram , hon hade utan tvekan en avkopplande natt.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Carrie Underwood (@carrieunderwood)

Kvällens planer involverar champagne och @cobrakaiseries! Jag är ganska säker på att @william_zabka stal den här från garderoben för att ge till mig, men den kommer till god användning! heja, alla! Bildtexten läser gärna.

Med tanke på att hon har en Eagle Fang Karate gi med champagne i handen, skulle jag säga att hon var redo att gå.

Jag hejar fortfarande på Cobra Kai i programmet själv, men Carrie Underwood kan få ett pass. Den här gången.

Redaktionen