NCIS har genomgått sin beskärda del av skådespelsbyten under åren, inklusive att se Mark Harmon och Pauley Perrette lämna. Naturligtvis har Michael Weatherly och Cote de Pablo undkommit NCIS världen själva. Det kanske får en att tänka så NCIS är inte samma program som det var när det startade 2003 på CBS. David McCallum, som spelar Dr Donald 'Ducky' Mallard i programmet, är fortfarande kvar. Hans framträdanden har inte varit lika många som tidigare säsonger.

Tillbaka i november 2022 gjorde McCallum en intervju med Radio Times om hans karriär, inklusive hans tid NCIS . Men något har förändrats, särskilt sedan många av hans medspelare har lämnat. 'När jag går dit är det som att vara i en annan show [skrattar], och det är inte riktigt vettigt längre,' sa McCallum. Ändå tycker skådespelaren fortfarande om att arbeta på serien med skådespelarna där nu.

'NCIS'-programproducenter ville inte se David McCallum dra sig tillbaka från showen

Han hade kanske tänkt på pension vid ett tillfälle, men programproducenterna ville inte se honom borta än. I en intervju med TV-akademin , McCallum medger det han tittade på chansen att gå i pension . Han ansåg att Mallard hade varit med i programmet tillräckligt länge. Skådespelaren sa: 'Jag insåg typ att karaktären [Ducky] blev lite överflödig. Och jag bestämde mig för att dra mig tillbaka från showen. Det var här showrunners gick in och sa något.'Och jag bestämde mig för att lämna showen,' tillägger McCallum. Showrunners såg dock en ny väg för Ducky. Och de övertygade McCallum att vara kvar i serien...den här gången gav Ducky en ny roll.

'De sa, 'Nej, vi skulle vilja göra dig till historiker så att du fortfarande är en del av showen'', sa McCallum. 'Vilket var mycket glädjande eftersom det betydde att CBS gillade att jag var i närheten!'

Medan många känner McCallum från hans NCIS arbete, det finns många andra som minns honom från hans tid och framåt Mannen från U.N.C.L.E. McCallum spelade mot Robert Vaughn i spion-thriller-TV-serien som gick mellan 1964 och 1968 på NBC. Det pågick under en tid kantad av många olika samhälleliga kamper.

'Det var en mycket plågsam tid i USA på grund av Vietnamkriget, det kalla kriget,' sa McCallum i en intervju med FOX411 redan 2016. 'Folk lyckades fly i en timme med en ryss som arbetade med en amerikan som var helt ovanligt på den tiden.' McCallum spelade Illya Kuryakin i TV-programmet. Han blev en popkulturfavorit och fick fans över hela världen.

Redaktionen