Måndagar har blivit de nya tisdagarna för NCIS-fans, och de har vant sig vid att se ett nytt avsnitt av säsong 19 varje måndag under de senaste fem veckorna. Menhar ett nytt avsnitt premiär ikväll?

Det korta svaret är nej, ett nytt avsnitt av NCIS kommer inte att sändas ikväll, den 25 oktober. Istället kommer nätverket att ha premiär för en repris från säsong 18. Det heter 1mm, och det sändes tidigare i år i januari.

CBS ger inte någon konkret anledning till varför showen inte körs den här veckan. Enligt deras TV-schema, det finns inget speciellt program eller sportevenemang som går om nätverket ikväll. Men Dold fjärrkontroll tror att CBS vill spela det långa spelet, fördela inspelningarna så att de inte hamnar för efter på inspelningsavsnitten innan vinteruppehållet mellan säsongen.Det är en ganska rimlig anledning. Det finns också betygsperioder för novembersveparna att överväga. CBS kanske vill att vissa NCIS-avsnitt ska infalla på vissa datum i november för att maximera tittarsiffror och betyg.

Men det tråkiga faktum är att ingen ny NCIS ikväll. Precis när tittarna vände sig till att seAgent Aldean Parker (Gary Cole)tar över för Agent Gibbs (Mark Harmon), de måste nu vänta på att se honom i aktion igen.

Avsnitt 6 av säsong 19 heter False Promises, och det är planerat att sändas nästa måndag den 1 november. Sammanfattningen av avsnittet lyder: NCIS utreder döden av en älskad marinbefälhavare som tränade några av de bästa idrottarna i landet. Titeln är mycket mer vettig nu eftersom en tjuvstart representerar en straff i fotboll. Den verkliga frågan är vem som straffas? Eller utfärdar straffet på marinens befälhavare? Vi får vänta en vecka för att få reda på det.

'NCIS'-stjärnan Gary Cole avslöjar den mest 'tilltalande' delen av att spela Parker

NCIS-stjärnan Gary Cole satt nyligen ner med Entertainment Weekly för en snabbintervju. Under intervjun frågade outlet honom vadden mest tilltalande delenav hans karaktär Agent Aldean Parker är.

Cole utvecklade inte så mycket om sitt svar och svarade: Nåväl, han är punktlig.

Det är allt? Intressant att skådespelaren ser mer dåligt än bra i karaktären som tog över för Gibbs i programmet. Flera fans var upprörda över att McGee inte fick spelningen, medan andra uppskattar Coles prestation så här långt.

Och han har verkligen dödat det som Parker. Cole kanske inte kontrollerar hur showen skrev Parker som karaktär, men han kontrollerar porträtteringen av honom på skärmen. Och den nya NCIS-stjärnan är verkligen övertygande, och fångar Parkers erfarna och farliga natur perfekt, men också hans lite mer avslappnade personlighet.

Hur som helst, det är trevligt att se ett nytt ansikte ansluta sig till den älskade besättningen när NCIS går in i sin 19:e säsong och 18:e år i luften.

Redaktionen