Timmar efter att det meddelades det Lisa Marie Presley hade gått bort efter enligt uppgift två hjärtstopp , Navarone Garibaldi, son till Priscilla Presley, tog till Instagram för att hedra sin 'storasyster'.

I inlägget på sociala medier delade Navarone Garibaldi en ögonblicksbild av honom när han tillbringade tid med Lisa Presley när han var ett litet barn. 'Storasyster... jag hoppas att du nu är i fred och är nöjd med din pappa och din son vid din sida', skrev han. 'Jag vet att de senaste åren inte var lätta för dig, och jag önskar att saker och ting hade varit annorlunda mellan oss. oavsett, du är min syster och jag sänder kärlek och böner för din resa hem.”

Garibaldi tillägger sedan att han var i chock över att hans halvsyster Lisa Marie Presley var borta. 'Jag kan fortfarande inte tro det här, jag saknar ord. Älskar dig syster. Beijos.”Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Navarone 🇺🇸🇧🇷 (@nava_rone)

Garibaldis speciella hyllning till Lisa Marie Presley var ett svar på att deras mamma, Priscilla Presley, gjorde det officiella tillkännagivandet om Lisa Maries död. 'Det är med ett tungt hjärta som jag måste dela med mig av de förödande nyheterna att min vackra dotter Lisa Marie har lämnat oss', sa hon i ett uttalande. 'Hon var den mest passionerade, starka och kärleksfulla kvinnan jag någonsin har känt.'

Lisa Marie är det enda barnet till Priscilla och Elvis Presley. Nästan 20 år efter att Lisa Marie föddes hade Priscilla även Navarone med sin tidigare partner, Marco Garibaldi. Paret var tillsammans från 1984 till 2006.

Priscilla Presley sa det Navarone kämpade djupt med förlust och död förlusten av Lisa Marie Presleys son

I juli 2020 drabbades familjen Presley av tragedi när Lisa Marie Presleys son, Benjamin, dog av självmord. Han var 27 år när han gick bort.

I en Facebook-inlägg Priscilla Presley reflekterade sedan över hur var och en av hennes familjemedlemmar reagerade på Lisa Maries sons död. Hon påpekade att Benjamins halvfarbror, Navarone, kämpade djupt med förlust och död. 'Det här är några av de mörkaste dagarna i min familjs liv', sa Priscilla. 'Chocken över att förlora Ben har varit förödande. Att försöka sätta ihop alla bitar av alla möjliga varför har trängt in i min själ. Varje dag jag vaknar ber jag att det ska bli bättre.”

Priscilla talade också om Lisa Marie Presley och hur förkrossad hon var över Benjamins död. 'Då tänker jag på min dotter och smärtan hon går igenom eftersom hon var en kär mamma. Bens far, Danny, som är helt vilsen, eftersom Ben var hans enda son. Riley, så kärleksfull och så nära honom; Harper och Finley, som absolut avgudade Ben. Navarone, som kämpar djupt med förlust och död. Vila i frid Ben, du var älskad.”

Redaktionen