Fans av ABC-polisdramatRookienkommer snart att få träffa inte en, utan två nya karaktärer.

Båda dessa nya karaktärer kommer att kopplas till karaktären sergeant Tim Bradford, enligt TV-linje . Som fans av serien redan vet spelas Bradford av skådespelaren Eric Winter. Fansen är också medvetna om att inte mycket är känt om Bradfords familjemedlemmar.

Ankomsten av dessa två nya karaktärer är inte så överraskande. Se, som den fjärde säsongen avRookiennärmade sig sin showrunner, Alexi Hawley, lovade att tittarna skulle presenteras för Bradfords syster. Hawley lovade också att systerns ankomst skulle kasta lite ljus över honom på ett intressant sätt ...Från och med tisdagen den 2 november tillkännagavs det också att en annan medlem av sergeant Tim Bradfords familj också kommer att dyka upp för första gången under den fjärde säsongen avRookien.Den här andra familjemedlemmen är Bradfords far.

Skådespelarna Peyton List och James Remar går med i rollerna i 'The Rookie'

Det har också meddelats att skådespelerskan Peyton List kommer att spela Bradfords syster. Den karaktären heter Gennifer Genny Bradford. Genny, som är det äldre syskonet, har beskrivits som att hon är väldigt lik sin lillebror.

Hon är enligt uppgift inte en person som andra borde bråka med. Genny anländer till Los Angeles och överraskar sin bror. Hon kommer till staden för att uppmana Tim Bradford att arbeta på deras fars hem så att de kan sälja det.

List kommer att dyka upp som Genny för första gången under det kommande åttonde avsnittet av den fjärde säsongen avRookien.

Denna skådespelerska är också känd för sitt arbete i The Flash och i The Tomorrow People.

James Remar spelar fadern till Bradford-barnen. Han kommer att dyka upp för första gången iRookienunder det nionde avsnittet den här säsongen. Det avsnittet sänds den 12 december. Remar är en mycket välkänd skådespelare. Hans filmografi inkluderar roller i sådana populära tv-serier som Dexter,Sex and the City,Jeriko,Greys anatomy,och Black Lightning.

Sergeant Tim Bradfords far, Tom Bradford, har tidigare nämnts iRookien.

Vid den tiden sa Tim till Lucy Chen (spelad av Melissa O'Neil) att hans far skulle trimma mig på det vanliga under hans ungdom.

Ännu en castingändring tillkännagavs nyligen för populära ABC-serier

Tillägget av skådespelarna Peyton List och James Remar är inte den enda castingnyheten som nyligen tillkännagavs av The Rookie.

Nyheter kom nyligen fram att skådespelerskanJenna styrelseär nu en serie ordinarie. Dewan spelar karaktären Bailey Nune. Nune är en brandman och kan bli ett kärleksintresse för karaktären John Nolan (Nathan Fillion). Fansen får bara vänta och se vad som händer.

The Rookie sänds klockan 22.00. (Östra) och 21.00. (Central) på söndagar på ABC. Det femte avsnittet av programmets fjärde säsong sändes måndagen den 1 november.

Redaktionen