För alla er NCIS: Los Angeles fans, det var en speciell behandling involverad i den senaste NCIS tre-shower crossover. Kommer du ihåg vad det var? Hetty dök upp! Tja, Hetty Lange är en älskad karaktär som inte har setts mycket på sistone. Men där var hon i en, ja, unik situation.

Andra karaktärer som var en del av crossover inkluderar Chris O'Donnell som G Callen, LL Cool J som Sam Hanna och NCIS: Hawaii ’s Vanessa Lachey som Jane Tennant. Men de som ställde in fick en trevlig överraskning när Hetty dök upp.

'NCIS: Los Angeles' gav ett fantastiskt hetty ögonblick som en del av NCIS Crossover

Showrunner R Scott Gemmill från NCIS: Los Angeles talar om skådespelerskan Linda Hunts cameo i slutet av den stora händelsen. NCIS: Los Angeles avslutade crossover-eventet genom att dra ut fiender och återställa kidnappade kollegor, uttrycka rapporterar.Trots hennes senaste frånvaro från NCIS: Los Angeles , Hetty var på plats för att ge några välbehövliga råd i lagets mörkaste timme. Både Callen och Hanna fick några kodade sms som, när de avkodade, låste upp ett ljudmeddelande från Hetty. Den hade en aning om var Hollace Kilbride, spelad av Gerald McRaney, var.

'Det låter som att du har hamnat i en knipa', säger hon till teamet. 'Jag varnade Hollis att hans Simon Williams dagar skulle komma för att bita honom i a**. Ni är alla ganska kapabla, och långt är det för mig att berätta för er vad ni ska göra. Men du kanske vill kontakta en gammal vän, Gwen Johns....'

Tips från Hetty Lange hjälper hennes team ut i tid

Hetty dök inte upp personligen. Men hennes tips ledde definitivt agenterna till en Hollywood-castingagent. Han försåg dem med en död ringsignal för Kilbride att locka ut några av de onda. 'Den trippel övergången var en så viktig händelse för alla våra NCIS-familjer,' sa Gemmill. 'Det var viktigt att ha Hetty med, även om hon var fysiskt otillgänglig.'

Långgående NCIS: Los Angeles stjärnan Hunt har tyvärr inte varit inblandad i handlingen. Det beror delvis på covid-19-restriktioner som sattes på showen 2020.

Under tiden, i andra show-relaterade nyheter, får vi veta att Eric Christian Olsen har fyra nya projekt på gång på CBS. Olsen spelar Marty Deeks på NCIS: Los Angeles . Från hans Cloud Nine Productions får vi veta att det finns två komedier och två dramer i produktion och utveckling för närvarande. Egendomlig kommer att bli ett kriminaldrama. Slutligen kommer det från Förlorat medskaparen Jeffrey Lieber och America 2.0-producenten JS Mayank, som kommer att vara exekutiva producenter, CinemaBlend rapporterar.

Redaktionen