När vi firarSjälvständighetsdagdenna helg har vi alla mycket att vara tacksamma för. Förra året var himlen lite mörkare och nätterna lite tystare. Det var en stor förändring som många av de storaIndependence Day fyrverkerieri hela landet ställdes in.

Uppenbarligen berodde detta till stor del på pandemin som hade gripit världen. Så i år kommer många firande av självständighetsdagen att gå ut och spara små kostnader.

En av landets största visningar, en minnesvärd föreställning som är planerad till National Mall i Washington D.C., sägs kosta närmare 280 000 USD, per TMZ . Displayen sätts på avNational Park Service. Showen som säkerligen kommer att bli en magnifik sådan, lovar att bli ett minnesvärt firande av vår nations 245-årsdag.Spara inga kostnader för självständighetsdagens festligheter

För vissa kan denna prislapp verka otroligt brant. Men som outlet noterade är prislappen faktiskt par för banan.

D.C.-skärmen kommer att ha en prislapp på cirka 278 000 $, enligt federala finansiella uppgifter som erhållits av butiken. TMZ tillade att denna kostnad helt enkelt är för ljusshowen Independence Day. Displayen kommer säkerligen att vara fantastisk.

Det är dock mycket mer än kostnaden för fyrverkerier som går till en framgångsrik Independence Day-show. Det finns säkerhetskostnader att ta hänsyn till, som kommer att uppgå till tiotusentals, för att vara säker.

En fyrverkerishow är så mycket mer än bara gnistren

Planeringen av det fantastiska fyrverkeriet kommer också att lägga till prislappen. Utöver all denna logistik faller ytterligare en kostnad på den praktiska sidan. Att underhålla en publik innebär att hantera alla deras behov, oavsett om det är förfriskningar eller toaletter.

Butiken tillade att mycket av kostnaden inkluderar saker man kanske inte tänker på, som säkerheten, deras övertidsersättning eller semesterersättningen som följer med det. Detta är utöver de grundläggande förnödenheterna och garanterar allmänna säkerhetsprotokoll.

Den genomsnittliga kostnaden för ett fyrverkeri för den 4 juli tenderar att falla mellan 000 och 000 rapporter northjersey.com , så detta är uppenbarligen utöver det. Även om detta är den genomsnittliga kostnaden för självständighetsdagens visningar, faller många samhällen under detta antal.

Fyrverkeriförsäljning ser ovanliga resultat 2021

Utställningen i Washington D.C. på National Mall kommer att bli en av de största som landet kommer att se i år. Faktum är att många områden står inför brist på grund av en högre efterfrågan på glittrande festvisningar hemma 2020. Eftersom ett antal av de vanliga föreställningarna hade ställts in förra året, såg fyrverkerihandlare en otrolig ökning i försäljningen förra sommaren.

Enligt en NBC News artikel , kommer tillgången på fyrverkerier att minska med cirka 30 procent jämfört med andra år. Detta beror till stor del på en aldrig tidigare skådad mängd privat försäljning under pandemin.

Redaktionen