Allison Holker tyvärr bekräftade hennes mans död , kallar Twitch Boss 'ryggraden i vår familj.'

Den 40-årige Boss dog i onsdags. Polisen säger att det verkar som om han dog av ett självförvållat skottskada. Holker. som Twitch, en meddansare, släppte detta uttalande:

'Det är med det tyngsta av hjärtan jag måste dela med mig av att min man Stephen har lämnat oss', sa Holker, 34, i ett uttalande till människor . ”Stephen lyste upp varje rum han klev in i. Han värderade familj, vänner och gemenskap över allt annat och att leda med kärlek och ljus var allt för honom. Han var ryggraden i vår familj, den bästa maken och pappan och en inspiration för sina fans.”



Hon fortsatte: 'Att säga att han lämnade ett arv skulle vara en underdrift, och hans positiva inverkan kommer att fortsätta att märkas. Jag är säker på att det inte kommer att gå en dag som vi inte kommer att hedra hans minne. Vi ber om privatliv under denna svåra tid för mig själv och särskilt för våra tre barn.”

Hon avslutade uttalandet med en hjärtskärande sista rad: 'Stephen, vi älskar dig, vi saknar dig och jag kommer alltid att spara den sista dansen åt dig.'

TMZ rapporterade att Holker ringde polisen när hon insåg att hennes man hade lämnat huset utan sin bil. Polisen fick senare en anmälan om en skottlossning på ett hotell. Det var där som polisen upptäckte Boss kropp.

De två var båda vackra dansare. De uppträdde ofta tillsammans hemma och delade sina drag till Twitchs 3,4 miljoner följare. Hans Insta-handtag var sir_twitch_alot. Den senaste dansen har genererat mer än 237 000 likes. Paret dansade framför en julgran till en Alicia Keyes semesterlåt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Allison Holker (@allisonholker)

Twitch Boss hittade en plats i popkulturen 2008, när han tävlade på säsong fyra av Så du tror att du kan dansa . Han slutade tvåa den säsongen och återvände sedan till showen för att tävla som en all-star. Han tjänstgjorde också som domare tidigare i år.

År 2014 började han arbeta som DJ på Ellen DeGeneres talkshow. Han var Ellens begåvade sidospark. Hon skulle börja showen med sin monolog, sedan satte Twitch upp lite positiv musik och Ellen dansade med publiken. Och om folk hade riktigt tur, skulle Twitch också dansa. År 2020 var han co-executive producent av den populära dagtidtalaren.

Han började väcka uppmärksamhet först 2008 när han dök upp på MTV Wade Robson-projektet . Och han slutade tvåa Stjärnsökning .

Twitch och Allison, en annan SYTYCD-alun, gifte sig för nio år sedan. Paret har tre små barn.

Redaktionen