Efter en lång försening av regn på Minnesota State Fair förra månaden, land superstjärnaMiranda Lambertgick upp på scenen med Lindsay Ell för att framföra hitsingeln Goodbye Early av The Chicks.

När Miranda gick upp på scenen förklarade Miranda, 'Tja, på grund av regnet och allt eh, bull-, vi fick inte se fröken Lindsay Ell ikväll. Så hon kommer att komma ut hit och sjunga en sång med oss ​​om ni inte har något emot det. Tjejer, ni kommer att gilla den här och jag vill att ni ska sjunga med.

Goodbye Earl släpptes i februari 2000 och spelades in av The Chicks för deras femte studioalbum, Fly. Låten nådde en topp på #13 på Billboards Hot Country Singles & Tracks. Miranda Lambert har tidigare uppträtt singeln 2018 med Little Big Town.Miranda Lambert talade tidigare om The Chicks. Hon sa till och med vid en tidpunkt att hon ville vara The Chicks för nästa generationer. För att uttrycka det enkelt, jag vill skriva och göra musik som rör människor, berättade Lambert Smak av land år 2018. Att ge dem friheten att vara som de är. Jag vill sparka upp de där dörrarna.

Miranda Lambert öppnar upp om att vara lite 'för ärlig' när det kommer till låtskrivande

Under hennes intervju 2019 med New York Times , Miranda Lambert avslöjade varför hon är lite för ärlig när det kommer till att skriva sina låtar. Jag menar inte att göra folk upprörda. Jag är kanske lite för ärlig, konstaterade Miranda Lambert. Jag tror att [min sarkasm] kom gradvis. Jag har utvecklats till att vara okej att göra narr av mig själv.

Miranda erkände då att hon tog sig själv på riktigt allvar när hon var i 20-årsåldern eftersom hon var så driven. Det här är allt jag någonsin jagat, countrymusik. Och några män.

Miranda Lambert diskuterade också varför kvinnliga countrysångare inte kan få sina låtar på radio. Men de har gjort mycket bättre skivor än män under de senaste åren. Du har ett annat tillvägagångssätt eftersom det är det, förklarade Lambert. Hon nämnde sitt album The Weight on These Wings och hur hon inte kunde få några singlar på listorna för att rädda hennes liv.

Men jag vann årets låt [för Tin Man vid 2018 års ACM Awards]. Jag hade redan den mentaliteten. För mitt förhållande till radio har varit tumultartat.

Miranda erkände sedan att hon inte ens hade en topp 5-låt förrän hennes tredje skiva. Jag hade platinaalbum och jag vann priser. Jag kunde bara inte spela på radion. Det suger.

När det gäller vad hon verkligen går för när det gäller låtskrivande, fortsätter Miranda Lambert att tillägga: Mitt mål är att bli bättre på att skriva fantastiska berättelser som inte är mina egna. Men jag måste leva mer liv. Och jag måste försöka mycket hårdare.

Redaktionen