Alla älskar en bra kärlekshistoria. Tja, vi har en till. Ta en titt på Travis Tritt och hans fru Theresa Nelsons tidslinje för förhållandet.

I dag,countrysångaren Travis Trittoch hans brunettskönhet firar 24 år av lyckligt äktenskap. Detta var dock inte Tritts första kärlek. Faktum är att Nelson är hans tredje fru.

De två träffades på 90-talet, precis när Trittsmusikkarriärbörjade ta fart. Efter att hans singel Country Club nådde nummer nio på Billboard-listorna började han sätta sitt namn på kartan.Travis Tritt blev inbjuden till Marty Stuarts videoinspelning för Marty Party när han lade märke till Theresa Nelson. Vid den tiden var hon collegestudent i Nashville och arbetade som modell.

Början på det hela

Enligt a Artikel från 2000 med Country Weekly , Nelson stack ut för mer än bara sin skönhet.

Jag såg en uppriktig sötma i henne som stack ut från alla kvinnor jag någonsin träffat, minns Tritt.

Känslorna utvecklades, och Tritt sa att jag inte var någon dummy. Jag fick hennes telefonnummer och började ringa henne.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Travis Tritt (@realtravistritt)

I en 1996 intervju med Chicago Tribune , susade Tritt om början på de tvås förhållande.

När du först träffar någon, och du blir kär i dem, om du är som jag, vill du tillbringa varje vaken ögonblick av din dag med henne, lära känna henne så mycket du kan, förklarade Tritt. Det kunde vi göra under de första tre eller fyra månaderna vi var tillsammans.

Under Tritts uppvaktning av Nelson, bekände han sin kärlek genom låten More Than You'll Ever Know. Han avslöjade att låten kom till honom i kölvattnet av hans avstånd från Nelson.

Vi var ifrån varandra i ungefär två veckor efter att ha varit tillsammans praktiskt taget varje dag i tre månader, sa Travis Tritt. Jag saknade henne mycket mer än jag trodde att jag skulle göra – och mycket mer än jag ville låta mig själv sakna henne.

Travis Tritt medger att tiden isär var 'eländig'

Alla kan relatera till att dagdrömma om sin partner, men vad händer när du inte har några kommunikationsmedel? Tritt noterade att han var olycklig under den här tiden ifrån varandra.

[Bandet och jag] var ute mitt i East Bumble-någonstans, och min mobiltelefon fungerade inte, så jag gick av scenen och kunde inte ringa henne, och jag skulle undra vad hon var upp till och om hon mådde någonstans nära lika eländig som jag.

För att säkerställa att de aldrig skulle vara isär igen, knöt de två knuten 1997, något Travis Tritt svor bort efter sitt andra misslyckade äktenskap. Han sa att tricket är att låta kärleken hitta dig.

I dag har den 58-årige countrysångaren och hans 48-åriga fru tre barn tillsammans. De inkluderar deras 23-åriga dotter Tyler Reese, 21-åriga sonen Tristan James och 17-årige sonen Tarian Nathaniel.

Grattis på årsdagen Travis Tritt och Theresa Nelson. Här är för många, många fler!

Redaktionen