Rollator Skådespelerskan Lindsey Morgan avslöjade anledningen till att hon bestämde sig för att lämna serien.

Förra veckan meddelade Morgan sin avgång efter att ha tagit det svåra beslutet svåra beslutet att lämna min roll somMicki Ramirez. Hon sa att hon lämnar av personliga skäl. Hon uttryckte sin tacksamhet för

Vidare tackade hon showrunner och stjärna Jared Padalecki, som hon beskrev som en wunder-boss och agerande partner-in-crime. Hon skrev att han fullt ut stödde hennes beslut samtidigt som han gjorde allt i deras makt för att göra den här situationen så bekväm som möjligt.Dettabeslutvar helt och hållet mitt val, konstaterade hon. Jag är överväldigad av tacksamhet till alla inblandade för deras fulla stöd och medkänsla. Jag har bara blivit bemött med största respekt, vänlighet och uppskattning från denna skådespelare, besättning, produktion, författarteam, nätverk och studio. ROLLATOR var en av de säkraste, professionella och gladaste uppsättningarna som jag någonsin har upplevt och det var verkligen ett privilegium att skapa med sådana pärlor av människor.

Lindseys stora lektion

Till sist,Morgantillade att hon värdesätter sitt karriärval och tiden som Micki. Hon var glad att serien kunde skildra hennes hemstat Texas och de fantastiska människorna som bor där.

Om den här pandemin lärde mig en sak så är det att hälsa och välbefinnande är ett privilegium och borde vara vår högsta prioritet. Därför är jag optimistisk inför vad det här nästa kapitel kommer att ge mig och även om mitt hjärta brister för att inte längre sparka 'TX Ranger-stil' på allvar vecka efter vecka på dina TV-apparater. Jag måste göra det som är bäst för mig själv.

Kunde Micki så småningom återvända till Rollator ? Potentiellt. Fans kan hålla med om att det inte skulle vara vettigt att döda hennes karaktär med handlingen från den första säsongen.

Det här är inte adjö, avslutade hon. Men ett längre uppehåll och jag hoppas kunna återvända till min karriär friskare och gladare än någonsin efter att ha tagit den här ledigheten.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av lindsey morgan (@linzzmorgan)

'Walker' och dess Texas-rötter

De Övernaturlig alun talade med WCCB i Charlotte om sitt arbetsliv med att filma i hemstaten Texas. Detta följde på femton år på det kusliga tv-programmet som spelades in på olika platser, inte i Texas.

Det är fantastiskt, sa Padalecki om Walker. Mycket mindre flygande. Jag vet inte ens var mitt pass är just nu, där jag brukar ha det gipsat på mig. Men ja, jag får köra till jobbet varje dag och jag får köra hem till min fru och mina barn. Och du vet, idag har jag ett senare samtal, så jag måste hjälpa till med frukosten.

Padalecki växte upp med att se Chuck Norris skapa rollen för tv-stationen. Inte bara är det lättare att pendla till jobbet, utan han känner en djup känsla av stolthet över det.

Jag växte upp i Texas och jag känner mig som ' Walker, Texas Ranger ,' Chuck Norris-versionen, hade varit på [TV] mycket. Och uppenbarligen befinner vi oss i en helt annan situation, tillade han. Jag vill att det ska hitta en handling som jag skulle kunna arbeta hemifrån i Austin om en brottsbekämpande agent som, idealiskt för mig, aldrig kommer att veta om han är liberal eller konservativ, demokratisk eller republikan. Det här är inte en föreställning om roundhouse-kick. Det här är en föreställning om en välfylld familjefar.

Redaktionen