Så säsongen 2023 håller redan på att samlas för Washington Commanders. Det är...bra antar jag, men quarterbacknyheterna är inte bra. Enligt rapporter har NFL laget når ut till offensiva koordinatorer och säger att Sam Howell kommer att leda offensiven nästa säsong.

I år gick Washington Commanders i stort sett igenom hela quarterback djupdiagrammet. Många lag hade problem med att hålla passningspassare friska på planen. Det råder ingen tvekan om att den här säsongen var en besvikelse, men de var fortfarande på väg mot slutspelet.

På väg in i nästa säsong vill fansen ha förbättringar som tar dem till eftersäsongen den här gången nästa år. Sam Howell ingjuter inte riktigt mycket tro om du frågar mig. Men det är ordet från Jonathan Jones från CBS Sports . Valet av femte omgången i 2022 års NFL-draft kommer att spelas in i en startroll för den nya säsongen.Under alla sina tre kollegiala säsonger som starter imponerade Howell. Den tidigare North Carolina Tar Heel kunde kasta mer än 3 000 yards under var och en av sina tre säsonger. Under sitt första år som starter kastade han 3 641 yards. Han kastade totalt 92 touchdowns i karriären.

Men översätts det överhuvudtaget till nästa nivå? Howell startade en match den här säsongen för Washington Commanders. Det slutade med att han vann i det 26-6 upprörd över Dallas Cowboys för att avsluta säsongen.

Vad händer med Washington Commanders nu?

Om vi ​​bara skulle säga att en quarterback är det största problemet för Washington Commanders, skulle vi ljuga. Låt oss inte glömma att ägaren av teamet pressas att sälja, det finns flera undersökningar av organisationen och mer dålig press .

Sam Howell kanske kan kliva in och hjälpa det här laget att vinna. Det är dock mycket tid mellan nu och nästa säsong. Att ta sig till årets första match kommer att vara den största utmaningen. Först måste teamet överleva alla dessa negativa historier som snurrar runt.

Vilka är chanserna att Washington Commanders håller sig borta från ytterligare kontroverser under de kommande 8 månaderna eller så? Det känns som att en bomb är redo att sprängas och den bara fortsätter att ticka iväg medan vi andra tittar på.

Men Sam Howell kommer att vända det hela.

Redaktionen