Tillsammans med många andra vändningar på Yellowstones tredje säsong får advokaten och sonen Jamie Dutton veta att han är adopterad och hans biologiska föräldrar har ett mörkt förflutet.

Efter att ha behövt sitt födelsebevis för att sväras in som Montanas åklagare, insåg Jamie att namnen på hans födelsebevis inte var John och Evelyn Dutton som han trodde i hela sitt liv. Jamie kom från en mer oroande familj som hade sina egna hemligheter.

Vem är Jamie Dutton? Tja, till att börja med föddes han som James Micheal Randall. Jamie är också den enda sonen till Garrett och den sena Phyllis Randall.Phyllis Randall, mor till Jamie Dutton

När Jamie bara var tre månader gammal, misshandlade hans pappa, Garrett, sin mamma till döds. Varför? Garrett hittade Phyllis när hon sålde sin kropp för att betala för sitt drogberoende medan bebisen Jamie låg i sin säng, svältande och sög på en crackpipa. Låt det vara känt att Garrett inte var något helgon själv. Han var också beroende av droger vid denna tidpunkt.

Tydligen hade Phyllis inte alltid ett så oroande förflutet. John minns henne innan hon gifte sig med Garrett.

När han gifte sig med kvinnan som födde dig, bad vi henne att inte göra det eftersom vi visste det. Men jag antar att hon trodde att hon kunde rädda honom. Jag vet inte hur jag ska förklara attraktionens kemi, det som driver oss att ta livet av oss.

Familjen Dutton var vänner till Randalls, så när myndigheterna anklagade Garrett för andra gradens mord tog de in barnet som sitt eget.

Garrett försvarade sitt beslut att låta familjen Dutton adoptera sin son och säga, jag är ledsen, men om saker och ting inte hände som de gjorde, skulle du vara död, du skulle sitta i fängelse. Du har kommit på en väg. Fortsätt med det, son.

Jamiekonfronterade sin adopterade far, John, om den chockerande nyheten. Han svarade och sa: Jag skyddade dig, jag vägledde dig, jag älskade dig, du kan kalla mig vad du vill, Jamie, men jag kommer att kalla dig son för jag har förtjänat rätten. Det är det svåraste jag någonsin gjort.

Vi är nyfikna på att se var Jamieslojaliteterligga i nästa säsong.

[H/T uttrycka ]

Redaktionen